Türk Telekom Bedava İnternet Nasıl Kazanırım?

 


Bedava İnternet nedir?

Türkiye'deki operatör devlerinin rekabeti müşterilere yaramaya devam ediyor. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone şeklinde dev adlar bu süreçte müşterilerine haftalık olarak hediyeler sunmuş olduğu hizmetlerini kullanıma sunmuştu. Bu hizmetlerin en oldukça sevileni ise normal olarak parasız web olanlarıydı. Kullanıcılar operatörlerin sunmuş olduğu bedava  internet hizmetini online olarak kazanabiliyor.

Bu hizmetler yardımıyla kullanıcılar şanslarına nazaran armağan web, görüşme ve mesajlaşma şeklinde paketlerden faydalanabiliyor. Ikimiz de Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan hediyelerinizi iyi mi alabileceğinizi adım adım anlatıyoruz. İşte bedava internet için yapmanız ihtiyaç duyulan her şey!

 

Türk Telekom Bedava İnternet Nasıl Kazanırım?

Türk Telekom, müşterilerine Online İşlemler adında olan uygulama sunuyor.  Bu uygulamalardan da bedava internet kazanabilirsiniz. Ek olarak iOS ve Android'de yer edinen bu uygulama yardımıyla tüm işlemlerinizi mobil üstünden yapabiliyorsunuz.

Ek olarak Online İşlemler uygulamasında sil süpür hizmeti de yer ediniyor. Haftalık olarak Çarşamba günleri sunulan SİL SÜPÜR hizmetini kullanarak web, dakika yada mesajlaşma şeklinde armağanları kazanabilirsiniz. 

SİL SÜPÜR ile günlük, haftalık yada aylık geçerli olmak suretiyle 1 GB, 2 GB, 3 GB, 5 GB ve 10 GB bedava internet sunuluyor. Bu kampanyaları kaçırmamak için https://bedavainternet.info/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski