Kimler impant tedavisi olabilir?

 

Ä°mplant tedavisi nedir? Hangi durumlarda implant tedavisine baÅŸvurulur?

Ä°mplant tedavisinin günümüzde yaygın olarak kullanılmasının getirdiÄŸi faydalar etkilidir. Ä°mplantlar, ağız saÄŸlığı sorunlarının birçok nedeni veya travma veya darbe, darbe gibi sorunlar nedeniyle ortaya çıkan diÅŸ eksikliklerini tedavi etmek için kullanılır. Ä°mplant, diÅŸ kayıplarının tedavisinde uygulanan ve çene kemiÄŸine yerleÅŸtirilen  titanyum vida olarak tanımlanabilir. Ä°mplantın temel iÅŸlevi kök görevi görmektir, yerleÅŸtirildikten sonra eksik diÅŸleri doldurmak için diÅŸ restorasyonu yapacaktır.

 Bu protezler, üst çene kemiÄŸine yerleÅŸtirilen implantlarda hem fonksiyonel bir diÅŸ iÅŸlevi görecek hem de estetik görünüm saÄŸlayacak doÄŸal diÅŸlerden ayırt edilemeyecek kadar güzel bir görünüme sahiptir.

 


Kimler impant tedavisi olabilir?

İmplant tedavisi erken yaşlardan itibaren uygulanabilir. 18 yaşını doldurmuş, genel sağlığı iyi olan, çene ve yüz kemikleri gelişimini tamamlamış her hastaya uygun bir implant tedavi yöntemi uygulanabilir. Ayrıca diş kaybı durumunda implant ile tedavi edilebilmesi için uzun süre korunması gerekecektir. Hastanın durumu da tedavinin başarısını sağlamada önemli bir faktördür. Kaldırılamayan şiddetli dişeti ve maksiller kemik erimesi olan hastalara uygulanamaz. Konya implant merkezimizde yapılan muayene sonucunda size en uygun implant tedavisi veya diğer ağız sağlığı sorunlarınız için tedavi uygulanacaktır.

 

Konya’da ki en iyi implant merkezi hangisi?

DiÅŸ Hekimi Ali Ayrancı, implant cerrahisi alanında uzman ekibiyle hastalarına hizmet vermekte ve Konya’nın en iyi implant uygulayan hekimlerinden biridir. Ali Ayrancı Konya Meram’da ağız saÄŸlığına kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

 Uzun süredir diÅŸleriniz eksikse, çıkarılabilir restorasyonlardan bıktıysanız implant yerleÅŸtirmek sizin için ideal bir seçimdir. DiÅŸ kaybı durumunda doÄŸal diÅŸlerinizin yerini alacak en iyi malzeme implant yerleÅŸtirilmesidir. Konya’nın en iyi diÅŸ hekimi olan Ali Ayrancı ile yepyeni diÅŸlerinize kavuÅŸabilirsiniz.

 

Konya implant merkezinde garantili ve başarılı implant uygulaması

 Konya’nın en iyi implant merkezini arıyorsanız, Ali Ayrancı’nın Konya Meram’da bulunan ofisinden randevu alabilirsiniz. Detaylı bilgi için (0332) 324 24 74 no lu telefondan iletiÅŸime geçebilir, Konya implant fiyatları ve sormak istediÄŸiniz her ÅŸeyi web sitesinden ve WhatsApp uygulaması üzerinden sorabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://aliayranci.com/konya-implant-tedavisi-implant-fiyatlari/

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski